Serveis

Els acompanyem des de l’inici fins a l’últim adéu del seu ésser estimat.

Per això:

 • Integrem tots els serveis de cementiri i marmolisteria, que gestionem directament, si l'opció escollida és l’enterrament. Si ho desitja, la gravació del text de la làpida o la col·locació d'una làpida nova, pot ser el mateix dia de l'enterrament.
 • I si es prefereix optar per incineració, disposem de crematori en les nostres instal·lacions .
 • També li oferim la possibilitat d'encarregar flors amb el nostre servei de floristeria.
 • Ens ocupem de tots els tràmits i gestions administratives, inclòs les gestions de cementiri.
 • També, si escau, ens ocupem de la tramitació de les pensions de viduïtat i orfenesa i del certificat d'últimes voluntats i contracte d'assegurances.

 

Dins del nostre ampli ventall de solucions i serveis li oferim:

 • Organització integral dels serveis d’enterrament o incineració.
 • Contractació de flors, esqueles, làpides, etc.
 • Trasllats d’àmbit local o nacional.
 • Repatriacions internacionals.
 • Trasllat de cendres nacional i internacional.
 • Trasllat de despulles.
 • Assessorament en temes de pensions de viduïtat, orfenesa i Últimes Voluntats.

Si té qualsevol altre tipus de consulta o desitja un altre producte o servei, no dubti en demanar-nos-el, farem tot el que estigui al nostre abast per aconseguir-l’ho.

Tanatori Sant Feliu de Guíxols

El tanatori de Sant Feliu compte amb els equipaments més moderns i ben preparats per tal de poder-li oferir un espai amb les màximes garanties en un entorn amable i comfortable que l'ajudi a sentir-se millor, ja que sabem que en aquests moments l'espai on hem d'acollir-lo és molt important.

En aquesta instal·lació s'inclou quatre sales de vetlla, sala de cerimònies multiconfessional i crematori.

Sales de Vetlla

La seva intimitat ens importa

Si vostè ho desitja, posem a la seva disposició quatre sales de vetlla. Un lloc còmode i tranquil perquè la família i els seus amics, puguin reunir-se i expressar el seu sentiment en completa intimitat.

Sala de Cerimònies

Un espai per a un comiat digne

Amb la intenció d’oferir el més gran respecte per la diversitat de creences que es troben a la nostra societat, posem al seu abast la nostra sala de cerimònies multiconfessional. Un espai a on poder recordar i acomiadar als seus difunts, qualsevol que sigui la seva religió o pensament.

Crematori

Un equipament imprescindible

En resposta a l'increment de la demanda de cremacions, comptem amb l'equipament tecnològic més actual a les nostres modernes instal·lacions. D’aquesta manera, els podem donar un servei de qualitat i totalment complet, sense que s’hagin de desplaçar.

Tanatori de Calonge

Amb la finalitat de donar un servei més pròxim a les famílies de Calonge i Sant Antoni, gestionem en règim de concessió el tanatori municipal d'aquests municipis. El tanatori es troba ubicat al mateix cementiri i disposa de dues sales de vetlla.

Vehicles

Funerària Juanals disposa dels més moderns models de vehicles  per a efectuar els serveis d’enterrament amb tota la dignitat que es mereix.
Tanmateix disposem de vehicles especials per a la recollida de difunts i per a realització dels treballs propis als cementiris.